Over Harald van Engelen

Na mijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie heb ik twee jaar gewerkt aan de verbetering van financiële en automatiseringsprocessen in een productiebedrijf. In 1995 ben ik het bedrijf van mijn ouders gestapt, dat ik in 1999 heb overgenomen.

In 16 jaar ondernemerschap bij vanEngelen heb ik het bedrijf van mijn ouders doorontwikkeld van drukkerij tot breed communicatiebedrijf (strategisch communicatie-advies, websites, online marketing, corporate identity, drukwerk). Per 1 november 2015 heb ik het bedrijf succesvol verkocht om voor mezelf nieuwe kansen te creëren.

Als directeur-eigenaar was ik verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe opdrachten, het ontwikkelen van nieuwe concepten en begeleiden van communicatietrajecten. Voor de toekomstige koers van vanEngelen was ik uiteraard ook verantwoordelijk: het ontwikkelen van het strategische plan, het uitvoeren ervan met het personeel, automatisering van bedrijfsprocessen, overzichten maken van managementinformatie, financiële administratie inrichten en beheren.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vrouw en 2 dochters in de mooie regio Waalwijk. Met veel plezier fiets, loop en skeeler ik in de mooie omgeving van de Loonse en Drunense Duinen en Noord-Brabant. In de winters ben ik te vinden op de schaatsbaan van Breda of op de Weissensee, waar ik jaarlijks de Alternatieve Elfstedentocht schaats.

Naar Diensten: Business Controller
Sluiten